QUALITY SECURITY FOR QUALITY PEOPLE

Despre Noi

QUALITY SECURITY FOR QUALITY PEOPLE

ARGUS SECURITY SYSTEMS S.R.L. este o companie cu capital integral romanesc, activa pe piata serviciilor tehnice de securitate, adaptată evoluțiilor și cerințelor curente ale pieței românești.

Optimizarea permanentă fără a face rabat de la calitate, este prioritatea noastră în strategia companiei, cu scopul de a livra beneficii maxime la prețuri competitive. Intreg personalul ARGUS este implicat pentru a satisface nevoile clienților nostri și avem grijă permanentă să obținem mulțumirea deplină a acestora, ceea ce ne diferențiază clar în raport cu ceilalți concurenți de pe piață.

ARGUS este o echipa de oameni pregatiti si pasionati de sistemele de securiate si avertizare la incendiu, cu o experienta medie de peste 10 ani in domeniu, care isi propune sa readuca increderea consumatorilor de securitate in calitatea lucrului bine facut, in respectarea termenelor si a indicatorilor asumati, cat si a parteneriatului bazat pe incredere si respect reciproc.

Satisfactia clientilor nostri reprezinta ingredientul cu care ne hranim profesional si ne furnizeaza energia de a incepe in forta fiecare zi de lucru.

DE CE ARGUS ?
check_circle

Excelență profesională

check_circle

Discreție și integritate

check_circle

Confidențialitate asupra datelor și informațiilor legate de clienți

check_circle

Transparență, deschidere și flexibilitate în relația cu clienții

check_circle

Respect față de legile naționale și internaționale

check_circle

Responsabilitate socială față de angajați