QUALITY SECURITY FOR QUALITY PEOPLE

Documente Utile

ARGUS SECURITY SYSTEMS S.R.L.

detine urmatoarele licente de funcţionare

Pentru activitatile de instalare si intretinere a sistemelor tehnice de securitate ( sisteme de alarmare la efractie, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces , sisteme de pontaj electronic, automatizari, voce-date, etc) compania ARGUS detine licenta nr. 5471 / T, obţinută în conformitate cu prevederile Legii nr. 333 / 2003 şi a H.G. nr. 301 / 2012, eliberată de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Vizualizeaza

Pentru activitatile de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu, compania ARGUS detine licenta Seria A Nr. 9782, eliberata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Vizualizeaza

Pentru activitatile de service si mentenanta a instalatiilor de prevenire, stingere a incendiilor cat si de evacuare a gazelor fierbinti, compania ARGUS detine licentele cu Seria A nr. 9927 si 9939, eliberate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta

Vizualizeaza


STANDARDE DE CALITATE


Urmare a standardelor profesionale ridicate oferite clienţilor noştri, am fost certificaţi ISO 9001:2015 pentru activitati de servicii privind sistemele de securizare, instalare si mentenanta sisteme de securiate ( sisteme de supraveghere video, antiefractie, control acces, pontaj electronic ,voce-date, automatizari, etc), sisteme de detectie, avertizare si stingere a incendiilor si evacuare a gazelor fierbinti. Aceasta certificare reprezinta confirmarea oficiala a nivelului ridicat si credibil de performanta organizationala.

Vizualizeaza

Compania ARGUS este certificata in Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale - ISO 45001:2018. Obtinerea acestei certificari confirma responsabilitatea managementului in domeniul sanatatii si securitatii in munca, identificarii pericolelor, evaluarii si tinerii sub control a riscurilor privind sanatatea si securitatea in munca, combaterii riscurilor si nu a consecintelor, reducerii numarului de accidente de munca sau a imbolnaviri profesionale.

Vizualizeaza

Nivelul de performanta credibil si incadrarea activitatilor organizatiei in reglementarile nationale si internationale privind protectia mediului ne-au adus si certificarea in Sisteme de Management al Mediului ISO 14001:2015.

Vizualizeaza